پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحيح

پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحيح

پاورپوینت با موضوع پخت و پز صحيح

 

 

 

 

 

 

 

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد اسلاید : 22 اسلاید

قسمتی از متن .ppt :

پخت و پز صحيح


1-ظروف آلومينيومي

ظروف آلومينيومي سبك هستند و به خوبي گرما را انتقال مي دهند

-.بعضي شواهد حاكي از آن است كه آلومينيوم در درازمدت باعث بيماري آلزايمر مي شود

--بعضی نظریه ها نیز مطرح است که جوش آوردن آب در کتری های آلومینیومی میتواند باعث بروز بیماریهایی همچون زخم معده،کولیت،خشکی دهان ،یبوست وتغییر رنگ زبان شود.

-افرادي كه هرروز ازظروف آلومينيومي پوشش داده نشده براي پخت و پز و نگهداري مواد غذايي استفاده مي كنند ،تقريبا 5/3 ميليگرم آلومينيوم در روز وارد بدن خود مي كنند

-البته سازمان بهداشت جهاني تخمين زده است كه بزرگسالان ميتوانندبيشتر از 50 ميليگرم را در روز بدون هيچ ضرري دريافت كنند.

-بسياري از داروهاي معمول هم حاوي آلومينيوم هستند،مثلايك قرص آنتي اسيد حاوي 50 ميليگرم و يك قرص آسپيرين حاوي 20-10 ميليگرم  آلومينيوم است

 

فهرست مطالب و اسلایدها:

ظروف مواد غذايي

1-ظروف آلومينيومي

2-ظروف مسي

3-ظروف استيل: (Stainless Steel)

4-ظروف نچسب                 

5-ظروف ملامين

6-ظروف پيركس

7-ظروف يك بار مصرف

روشهای صحيح

 سرخ کردن غذا

عوامل موثر بر قابليت دوباره استفاده کردن روغن:

تعداد دفعات استفاده


خرید آنلاین